Wil jij rond Pasen 5 km kunnen hardlopen?

De volgende clinic start op  20 januari 2024

Tijd:We trainen op zaterdag om 10.30 uur. Een les duurt ongeveer 45 minuten. Dit is inclusief opwarmen, rekken, informatie, looptechniek, krachttraining enz. Zelf loop je nog minimaal 2 maal per week volgens het opbouwschema een vaststaand aantal minuten met pauzes. De lessen lopen van  20 januari tot  6 april, in totaal 12 keer. Dan kun je een half uur hardlopen!

Plaats: Holle Bilt 6a, De Bilt. Dit is voorbij het Van der Valk restaurant links, bij landgoed Beerschoten en de Beeldentuin. Je fiets of auto kun je daar parkeren. We lopen een parcours in het bos, zodat iedereen in zijn eigen tempo kan lopen.

Prijs-Kwaliteit: 72,50 euro, inclusief een kwalitatief goed schema, intensieve persoonlijke begeleiding door twee looptrainers. Maak het bedrag over op NL 19 INGB 0004 0326 47 onder vermelding van naam en Clinic 2024.

Nodig: alleen goede schoenen zijn nodig. Laat je adviseren door de professional in een goede hardloopzaak. Er zijn er meerdere. Bij Starshoe in Zeist krijg je goed advies en 10% korting als je vermeld dat je bij De Loopschool traint.

Opgeven: stuur een e-mail, gebruik het contactformulier of bel. Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen. Inschrijving geschiedt op volgorde van betaling.

Wie: Alle mannen en vrouwen die graag willen hardlopen, ongeacht leeftijd, gewicht of sportiviteit

Uniek: Wat maakt trainen bij De Loopschool uniek? Omdat er geen vast tempo wordt aangegeven, kun je lopen in het tempo dat bij je past. Je raakt nooit achterop, want we lopen een parcours in het bos. Er wordt goed getraind op techniek, kracht en de manier waarop je loopt. Zo blijf je ook na de clinic genieten van een lekker stukje rennen. Door de relatief kleine groep en omdat er 2 trainers zijn, is er bovendien veel persoonlijke aandacht.
Van januari tot mei wordt er wekelijks getraind in een groep, met twee trainers. De mannen en vrouwen die hieraan meedoen zijn echte starters die in 12 weken worden meegenomen van het begin tot 5 km hardlopen aan het eind!